fbpx

Shop

Meny

Välj från lista

Gå med i vårt vårdgivarteam!

Vi är specialiserade på att på nätet exponera vårdgivares kompetenser för vårdsökande patienter.

Exponera din kompetens mot tusentals potentiella patienter

Vårt mål är att patienter skall träffa rätt vårdgivare vid första vårdkontakt och att vårdgivare skall fylla sin tidbok med de patientfall de är kompetenta för och särskilt intresserade av.

Som medlem i vårt vårdgivarteam kommer du förknippas med kvalitativ information och vård tillsammans med övriga vårdgivare hos oss.

Din vårdgivarsida kommer exponeras för patienter som efterfrågar din särskilda kompetens eller tjänst och den kommer hänvisas till från relaterade artiklar i skadekompassen samt att du kan få kompetensmatchade patienter från Skadekompassens Vård online.

Våra webboptimerad vårdgivarsidor utvecklas kontinuerligt för att patienter skall finna dem på nätet och uppfatta dem som ett förtroendeingivande alternativ som det är enkelt att boka tid till för hjälp.

15 års erfarenhet av webbaserad marknadsföring av vårdgivare

Vår kunskap och väl beprövade webbplattform ger er stora möjligheter att kraftigt öka den webbaserade exponeringen av er särskilda kompetens mot önskade sjukdomar, skador, behandlings- och undersökningsmetoder.

Omdömen om Skadekompassen

“Skadekompassen är mycket prisvärt, vi kan rikta vår marknadsföring på ett enkelt och effektivt vis. Kunderna kommer rätt och vi får rätt sorts kunder. Skadekompassen är mycket professionella och hjälper alltid till att lösa ev. spörsmål snabbt och smidigt. Skadekompassen kan inte jämföras med annonsering på adwords eller i pressen, Skadekompassen är ett prisvärt instrument för att hitta rätt kunder på ett mycket smidigt vis. Vi har utan nämnvärd egen insats höjt vår omsättning av de produkter vi annonserar på Skadekompassen med 600 %! Rekommenderas varmt !”
Anders Mårdh, leg. sjukgymnast, Ägare/ VD, Fysioterapiteamet (ansluten mottagning sedan 2012)

”Skadekompassen har gjort att vi rankas högst på Google”
Peder Blomqvist, Specialist i allmänmedicin/VD, Läkarhuset i Östersund AB
Ansluten vårdgivare sedan 2009

“Vi är så nöjda, verkligen bra det här!”
Anna Wänerhag, leg. sjukgymnast, Ortopedmedicinska kliniken i Malmö
Ansluten vårdgivare sedan 2010.

 

Läs fler omdömen här.

 

Gå till intresseanmälan 

  • Skribent

    skadmin

  • Uppdaterat

    2019-10-29

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar