fbpx

Shop

Meny

Välj från lista

Kampanj – medicinsk proffslaser för behandling av häst

Köp laser             Hyr och testa laser

Jag heter Joline Ahrenstedt och här är mina erfarenheter av laserbehandling med MID-LITE 904 
Jag har haft egen häst i 11 år och innan dess har jag ridit på ridskola, under de senaste 5 åren har jag tävlat och tränat på ELIT nivå med både ponny och storhäst i dressyr, jag har medverkat på SM och har mycket framgångar i de högre klasserna. Under senaste året har jag och min storhäst ”Off High Tension” varit med i landslagets C-trupp, vi har flertal placeringar i Junior programmen och är kvalade till SM 2024.

Joline Ahrenstedt på dressyrtävling med sin häst. Vid skador behandlar Joline med Skadekompassens portabla fält laser. Jag vet hur lätt hästar skadar sig och den ångesten samt skulden man känner när man inte vet vad det är och vet att tiden är det som avgör hur snabbt skadan läker. Veterinärbesök följer och återbesöken kan bli många. Vanligtvis är det inte mycket man kan göra än att vara där och vänta ut smärttillståndet. Därför var det så fantastiskt skönt när jag fick höra om samt testa Skadekompassens lasermaskiner och såg de snabba förbättringar den gav, både på smärta, mjukhet, läkningsprocessen och rörlighet.

Här är de effekter jag sett

Jag har nu använt Skadekompassens MID-LITE 904 på min häst, på mig själv och min pappa. Här är de effekter jag sett.

Behandling av hästen

Detta ser jag: lugnare sinnesstämning, mjukare i kroppen, jämnare i båda sidorna, lättare att komma till arbete vid ridning, lättare i fronten & lägger sig inte lika lätt på bogarna detta på grund av att lasern hjälpt hans spända muskler i bogarna att slappna av. Ove har också haft problem med sin hov där han blev verkad för hårt samt fick sömstick, med hjälp av lasern kunde jag minska hans smärta, det var en stor märkbar skillnad efter bara 4 behandlingar, han vågade använda hoven på ett sätt som han tidigare dagar inte gjort, detta för att lasern stimulerade det skadade området.

Min hästmassör säger så här: min hästmassör säger att Ove är mjuk och fin i kroppen där han tidigare haft spänningar men även att han släpper mycket snabbare vid massage & är mycket mer medvillig till att bli masserad eftersom han inte har ont i musklerna.

Behandling på mig själv och min pappa

Jag har haft en kraftig smärta i ryggen på grund av diskbråck.  Mina muskler och nerver runt om har varit spända men med hjälp av lasern har jag kunnat släppa på spänningarna, jag har inte lika ont och jag kan nu träna styrketräning där ryggen är inkopplad utan att få ont.

Min pappa har haft mycket problem med höften och ryggen efter en knäoperation samt steloperation i ryggen. Han känner en otrolig skillnad direkt efter behandlingen, spänningarna släpper och det hugger inte som det innan behandlingen. Han känner att han vågar använda kroppen på grund av att lasern hjälpt honom att få bort mycket av den smärtan som han dagligen gått runt med innan.

Joline Ahrenstedt på dressyrtävling med sin häst Ove som ibland blir skadad och behandlas med laser

Min kampanj

Jag tycker det är så skönt att äntligen kunna göra något och se märkbar skillnad i hästens välmående och vill härmed introducera dig i att prova om det kan vara något för dig och din häst?

Köp till specialpris

Du kan antingen köpa en ny MID-LITE 904, grå eller vit med min rabattkod och jag har ordnat tre vita och två grå stycken till detta specialpris. Du ser hur många som finns kvar när du väljer kulör.
Vill du leasa den på ett företag så hjälper Skadekompassen dig med snabb sådan och till bra månadsbelopp. Observera att priserna visas inklusive moms och har du företag så kan du ju dra bort momsen (priset/1.25).

Hyr med rabatt

Du kan också börja med att hyra så får du känna på maskinen och själv uppleva effekten. Det finns tre hyreslaser i denna kampanj. Först till kvarn. Du får rabatt på hyresperioden och vill du därefter köpa ut maskinen så får du halva hyresbeloppet i ytterligare rabatt på kampanjpriset för en ny. Det gäller även om kampanjtiden har passerat när din hyresperiod är klar.

⬇︎ Välj produkt och kom igång.

  • Skribent

    Daniel Öhlin, legitimerad fysioterapeut

  • Uppdaterat

    2024-05-03

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar