Shop

Meny

Välj från lista

Massagebehandling, Ont i knät, Kristallsjuka (godartad lägesyrsel) & Ergonomi kontor – Skadekompassen

Massagebehandling, Ont i knät, Kristallsjuka (godartad lägesyrsel) & Ergonomi kontor resulterade i 0 vårdgivare

Massagebehandling

Ont i knät

Ergonomi kontor

Ergonomi kontor innefattar arbetsmiljöarbete kring kontorsarbetsplatsens ergonomi. Ofta ingår bedömning av arbetets fysiska och psykiska belastning utifrån lokalens utformning och inredning, arbetsbord, kontorsstol, dataskärm och hjälpmedel etc. En översyn av kontorsergonomin samt föreläsning om belastningsergonomi med avseende på kontorsmiljö och dataarbetsplats brukar utföras av en ergonom och följas av en rapport av risker samt åtgärdsförslag för att minska risken för arbetsrelaterade skador.

Kristallsjuka (godartad lägesyrsel)

Kristallsjuka är den vanligaste yrseldiagosen. Den uppstår till störst del utan känd orsak (även kallat idiopatisk), men kan även uppstå till följd av ett trauma/slag mot huvudet, tidigare funktionsnedsättning i anslutning till drabbade strukturer t.ex. Meniéres sjukdom, eller om man har genomgått en operation i innerörat. Misstänker du att du har kristallsjuka skall du söka vård för diagnos och behandling hos yrselutbildad fysioterapeut eller läkare. Vi hjälper dig med vård i Göteborg, Stockholm, Malmö med flera orter där vi har kvalitetsgranskade vårdgivare med yrselkompetens.

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar

Supervettiga nyheter för hälsanIbland har vi extra bra tips, kampanjer eller erbjudanden och då berättar vi om dem för dig i ett nyhetsbrev

Ibland har vi extra bra tips, kampanjer eller erbjudanden och då berättar vi om dem för dig i ett nyhetsbrev