Meny

Välj från lista

Medlemskapsnivåer Bas och Premium

Bas

  • Egen vårdgivarsida med presentationstext och kontaktuppgifter, länk till extern webtidbok och till egen hemsida om ni har sådan.
  • Listning av er vårdgivarsida mot sökord/kategorier/tjänster (sjukdomstillstånd, undersöknings- och behandlingsmetoder, specialiseringar etc.). Detta gör att om ni till exempel är listade för undersökningsmetoden ”ultraljudsundersökning” syns i listan över vårdgivare som arbetar med ultraljudsundersökning o.s.v.
  • Möjlighet att svara på patienters frågor i vårt frågeforum

Premium

Utöver det som ingår i bas ingår följande:

Premiummottagningar hos Skadekompassen
1. Mottagningens informationsruta får annan bakgrundsfärg och visas ovanför basic-mottagningar på alla vårdgivarlistsidor = betydligt ökad exponering och besök till er vårdgivarsida. Premiumvårdgivare visas, liksom för basic-vårdgivare, i slumpvis ordning med varje siduppdatering.


Läkare, fysioterapeuter, naprapater hos Skadekompassen.se
2. Bilder och bildspel visas på vårdgivarsidan. Bilder ger mycket information till besökaren och kan vara avgörande för vilket förtroende besökaren får för vårdgivaren.
ultraljudsundersökning så visas premium-vårdgivare som erbjuder detta = betydligt ökad exponering och besök till er vårdgivarsida. Premiumvårdgivare visas här i slumpvis ordning med varje siduppdatering.


Kategorisida skadekompassen ultraljud i malmö
3. Möjlighet att skapa fördjupade informationssidor om era särskilda tjänster och kompetenser (så kallade kategorisidor). Dessa sidor ligger som undersida till er startsida och visas på relaterade artiklar samt på vårdgivarlistsidor för att patienter enkelt skall få förtroende för er och boka tid till er för er matchade kompetens.


4. Möjlighet att köpa annonser för ett sökord/kategori/tjänst = ökad möjlighet att visa vad ni erbjuder och ökad exponering och chans till bokning av relaterad patient. Se exempel på kategoriannons här.


6. Uppföljning med statistik för din vårdgivarsida


Anslut dig till vårdgivarregistret

Anslut dig
Anslut dig genom att fylla i formuläret

Priser

Aktuell prislista

Vad roligt att du vill lämna omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård och vårdgivaren att erbjuda detta.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar