Shop

Meny

Välj från lista

Medlemskapsnivåer Bas och Premium

Bas

 • Egen vårdgivarsida med presentationstext och kontaktuppgifter, länk till extern webtidbok och till egen hemsida om ni har sådan.
 • Listning av er vårdgivarsida mot sökord/kategorier/tjänster (sjukdomstillstånd, undersöknings- och behandlingsmetoder, specialiseringar etc.). Detta gör att om ni till exempel är listade för undersökningsmetoden ”ultraljudsundersökning” syns i listan över vårdgivare som arbetar med ultraljudsundersökning o.s.v.
 • Bilder och bildspel visas på vårdgivarsidan. Bilder ger mycket information till besökaren och kan vara avgörande för vilket förtroende besökaren får för vårdgivaren.
 • Möjlighet att skapa fördjupade informationssidor om särskilda tjänster och kompetenser (så kallade kategorisidor). Dessa sidor ligger som undersida till er startsida och visas på relaterade artiklar, på vårdgivarlistsidor samt att de blir sökbara på nätet/google. En kategorisida presenterar er kompetens och välvilja riktat mot en specifik patientkategori vilket leder till kraftig exponering mot vald patientgrupp med god chans att de skall få förtroende för er och välja er för att hjälpa dem.
 • Möjlighet att köpa annonser för ett sökord/kategori/tjänst = ökad möjlighet att visa vad ni erbjuder och för ökad exponering och chans till bokning av relaterad patient. Se exempel på kategoriannons här.
 • Möjlighet att svara på patienters frågor i vårt frågeforum

Premium

Utöver det som ingår i bas ingår följande:

Premiummottagningar hos Skadekompassen
1. Mottagningen visas ovanför basic-mottagningar på alla vårdgivarlistsidor = betydligt ökad exponering och besök till er vårdgivarsida. Premiumvårdgivare visas, liksom för basic-vårdgivare, i slumpvis ordning med varje siduppdatering.

Läkare, fysioterapeuter, naprapater hos Skadekompassen.se

Kategorisida skadekompassen ultraljud i malmö


2. Två stycken kategorisidor ingår i månadsabonnemanget


3. Uppföljning med statistik för din vårdgivarsida


Anslut dig till vårdgivarregistret

Anslut dig
Anslut dig genom att fylla i formuläret

Priser

Aktuell prislista

 • Skribent

  Daniel Öhlin, leg fysioterapeut

 • Uppdaterat

  2021-02-06

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar