Shop

Meny

Välj från lista

Övningar

Som medlem får du möjlighet att skapa/spara/dela unika träningsprogram

Registrera dig här

Korrekt utförande av uppresningar i vardagen främjar aktiveringen och förstärker postural kedja och gör att effekten av den posturala träningen du har gjort bibehålls genom tiden.

Övningen stärker sidobålmuskulatur.

Övningen stärker de djupa hållningsmusklerna som stabiliserar både höfter och rygg vilket främjar förmågan till att sitta med en rak rygg och stå med en optimal stående hållning.

Syftet är att träna kroppen i sin förmåga att sitta med bra hållning med rätt muskulaturen (posturalmuskulaturen) aktiverad.

Övningen syftar till att balansera nack/halsmuskulaturen och minskar därmed spänningar i nacke-skuldra och förbättrar huvud/nackhållningen.

Övningen stärker belastningsfördelningskedjan från fot till ländrygg genom aktiveringen av de djupa stabilisatormusklerna och de ytliga rörelsemusklerna.

Övningen syftar till att släppa på spänningar i bröst- och breda ryggmuskulaturen samt balanserar sidosnedställningar i bröstryggen.

Övningen stabiliserar bäckenet i en liksidig framtippad position och bidrar till att motverka en utåtvriden fotposition i kombination med ett inåtvridet knä. Övningen bidrar också till att stärka posturalkedjan ffa...

Övningen stärker skuldrorna och ryggsträckarmuskulaturen från bröst- ländryggen som en enhet.

Övningen stärker posturalkedjan effektivt från höfterna till skulderbladen under aerob belastning.

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar