fbpx

Shop

Meny

Välj från lista

Mail till Skadekompassen från en patient/besökare

“Vill ge Dig en eloge för din utmärkta artikel, som jag fann då jag googlade på “Ont i axeln”. Den är lättfattlig, tydlig, bra strukturerad och lätt att hitta vidare information i och den ger en känsla av att det här är skrivet av någon som kan sin sak. Utmärkt!

Tack vare den hittade jag till docent Mats Johansson på OMI-doktorn i Stockholm som jag besökte. Jag fick en noggrann undersökning med fastställt testprogram och ultraljud. Han gav en kortisoninjektion mitt i prick, så redan efter fem dagar hade 90% av smärtorna försvunnit. Jag skall på återbesök om två veckor och eventuellt få ytterligare en injektion, ifall de sista 10%-en inte har gett med sig då.

 Tack vare sådana som Du, som kan sin sak och som kan förmedla sin kunskap, kan man bara hoppas på att sjukvården blir bättre och bättre.”

/Vig E Andersson, Sjuksköterska (Patient genom Skadekompassen)

Har vi kunnat hjälpa dig?

Har du varit med om en intressant upplevelse/förbättring ihop med våra tjänster eller produkter skulle vi bli jätteglada om du ville berätta om det. Sådana historier glädjer och inspirerar oss mycket och driver oss att hjälpa till på allra bästa sätt

Jag vill berätta min upplevelse

Svara på 5 frågor

Stort tack på förhand!
// Vårdgivarna på Skadekompassen

  • Skribent

    Daniel Öhlin, legitimerad fysioterapeut

  • Uppdaterat

    2021-12-13

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar