Meny

Välj från lista

Priser & funktioner

Premium ger ökad exponering, fler besök av patienter som söker vård samt vanligtvis fler bokningar. Våra vårdgivare har allt mellan 250 till 4000 besök per år på sin vårdgivarsida.

 

Vi hjälper dig att optimera DIN synlighet mot matchade patienter på DIN ort.

 

Månadsprenumeration  Premium Bas
Kostnad* 690kr 328kr
——————————–
Egen vårdgivarsida X X
Sökord/kategorikoppling X X
Visas i slumpvis ordning X X
Vårdgivarbild X X
Bildspel X X
Visas ovanför Bas X
Visas på artikelsidor X
Sökmotoroptimering X
Kategorisida (undersida)/styck** 109kr (2 st ingår) 109kr
——————————–
*Kostnaden plus moms faktureras i förskott månadsvis per mailad faktura eller enligt överenskommelse. Startperiod på 6 månader och därefter månadsprenumeration.
**Produktionskostnad på 796 kr per kategorisida tillkommer, i engångskostnad, vilket innefattar text- och bildbearbetning samt SEO-optimering.

 

Tilläggstjänster  Produktionsskostnad  Timpris
Innehållsproduktion kategorisida* 1480kr
Övriga tjänster 990kr
*Skadekompassens redaktion skapar en kategorisida samt dess innehåll, som du får godkänna (vi kan behöva viss information från er under arbetet). Kategorisidan visas i relaterade vårdgivarlistor för att göra det enkelt för patienten att se er, läsa om er särskilda kompetens och boka tid.

Exponera din kompetens mot tusentals potentiella patienter

Vi är specialiserade på att på nätet exponera vårdgivares kompetenser för vårdsökande patienter. Vårt mål är att patienter skall träffa rätt vårdgivare vid första vårdkontakt och att vårdgivare skall fylla sin tidbok med de patientfall de är kompetenta för och särskilt intresserade av. Vi vet att både patient och vårdgivare uppskattar detta.

Gå med i vårt vårdgivarteam idag

Det går snabbt och är enkelt att fylla i formlär och anmäla ditt önskemål om att komma med i vårt vårdgivarteam. Gå till anmälan

Vad roligt att du vill lämna omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård och vårdgivaren att erbjuda detta.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar