Shop

Meny

Välj från lista

Priser & funktioner

Premium ger ökad exponering, fler besök av patienter som söker vård samt vanligtvis fler bokningar. Våra vårdgivare har allt mellan 250 till 4000 besök per år på sin vårdgivarsida.

Vi hjälper dig att optimera DIN synlighet mot matchade patienter på DIN ort.

Månadsprenumeration  Premium Bas
Kostnad* 690kr 328kr
——————————–
Egen vårdgivarsida X X
Sökord/kategorikoppling X X
Visas i slumpvis ordning X X
Vårdgivarbild X X
Bildspel X X
Visas ovanför Bas X
Visas på artikelsidor X
Sökmotoroptimering X
Kategorisida (undersida)/styck** 109kr (2 st ingår) 109kr
——————————–
*Kostnaden plus moms faktureras i förskott månadsvis per mailad faktura eller enligt överenskommelse. Startperiod på 6 månader och därefter månadsprenumeration.
**Detta är månadskostnad. Produktionskostnad på  1780kr per kategorisida tillkommer, i engångskostnad, vilket innefattar text- och bildbearbetning samt SEO-optimering.
Tilläggstjänster  Produktionsskostnad  Timpris
Innehållsproduktion kategorisida* 1780kr
Övriga tjänster 1290kr**
*Skadekompassens redaktion skapar en kategorisida samt dess innehåll, som du får godkänna (vi kan behöva viss information från er under arbetet). Kategorisidan visas i relaterade vårdgivarlistor för att göra det enkelt för patienten att se er, läsa om er särskilda kompetens och boka tid.
**Skadekompassens unika kompetens rörande vårdgivar- och patientkommunikation, content marketing, SEO och konvertering gör att din vårdgivarsida genom vårt arbete blir optimerad för webben och mot kunden.

Efterjustering, ändringar och tillägg

Bilder/foton

Du kan ta bilder själv, ta dem i både stående och liggande format, och maila dem som de är direkt till oss på redaktionen. Vi bildbearbetar, formatanpassar, SEO-optimerar och publicerar dem därefter. Då vet vi att det blir gjort så att din vårdgivarsida/kategorisida, med hjälp av bilderna, optimeras och stärks ytterligare mot både Google och besökare.

Textbearbetning

Texten är oerhört viktig för att mottagaren skall både finna texten och känna att hen har hittat rätt vårdgivare som hen får förtroende för. Vid besöket skall förväntningarna uppfyllas genom att patienten upplever att hen träffade rätt och fått adekvat hjälp. För att både du och patienten skall känna att det blev rätt så hjälper vi dig med textutformning, struktur och SEO.

Exponera din kompetens mot tusentals potentiella patienter

Vi har utvecklat vårdgivar- och patientanpassade webbsidor sedan 2004 och är specialiserade på att på nätet exponera vårdgivares kompetenser för vårdsökande patienter. Vårt mål är att patienter skall träffa rätt vårdgivare vid första vårdkontakt och att vårdgivare skall fylla sin tidbok med de patientfall de är kompetenta för och särskilt intresserade av. Vi vet att både patient och vårdgivare uppskattar detta.

Gå med i vårt vårdgivarteam idag

Det går snabbt och är enkelt att fylla i formlär och anmäla ditt önskemål om att komma med i vårt vårdgivarteam. Gå till anmälan

  • Skribent

    skadmin

  • Uppdaterat

    2021-05-18

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar