Shop

Meny

Välj från lista

2 frågor om samma kropp, fot samt axel, rygg

1; Jag har nyss fått av en sena under stortån och bakåt, jag går sämre och jag får kramp i motsvarande sida när jag går nerför brant, det känns obehagligt. Är det nåt man kan göra eller tänka på, hur ska man gå och kan jag skada mig mer om jag går?

2; Jag hade frusen axel, jag fick sjukgymnastik och el med akupunktur och då gick stelhet och orörlighet över till andra armen, axeln. Det var ett par månader sen, och det är kvar. Samtidigt så undrar jag om det kan komma från samma sidas fot där jag blev trampad av en häst över stortån, och kirurgen plockade bort en benbit som gått av. Jag har haft ont sen dess och försöker nu få i stånd en steloperation där. Kan den skadan ha spridit sig uppåt armen som jag  beskrev överst?

3, Jag har själv skrivit en remiss och skickat till sjukhuset, med röntgen som tagits nyss. Är  det ide att skicka remiss till flera samtidigt? Och att nån vill steloperera, och att jag går fortare framåt så? Jag tror på steloperation av tån eftersom det gjort ont länge där, men alla kirurger tror inte på det, så jag måste finna en som tror.          Hej

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar