fbpx

Shop

Meny

Välj från lista

Axelsmärta 1 års tid

Hej ! Har fått diagnos Impingement samt Tendinos vänster axel från läkare. Gjort ultraljud samt en slätröntgen. Fått två kortisonsprutor i bursan . Problemen startade för lite mer än ett år sedan av för tung styrketräning . Smärtorna blev något bättre efter andra sprutan. Domningarna försvann och jag kunde sova Går hos sjukgymnast och gör träningsprogram.
Dagtid fungerar jag ganska bra , kan undvika rörelser som smärtar.
Har dålig rörlighet vid test av utåtlyft av armen, ca 30 grader innan det gör ont. Remiss är skickad till ort.mottagningen.
Nu undrar jag om någon haft tendinos, finns det någon behandling som kan lindra ? Jag vaknar nu igen nattetid och måste ta Naproxen då armen domnar och det måste vara senorna som orsakar då jag inte lyfter armen i sömnen. Det knakar och gör ont på utsidan armen/axeln och är väldigt lägeskänsligt. Kommer detta någonsin försvinna ? Är stötvågsbehandling att rekommendera ? Akupunktur ? Jag ska få låna en TNS av min sjukgymnast och hoppas på lindring. Hur är prognosen på mina skador ?? Tacksam för råd , är nästan desperat snart…/ Jessica

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar