fbpx

Shop

Meny

Välj från lista

Tryckande smärta i häl

Hej,
Kan börja med att förklara mitt tillstånd.
Jag har haft problem med båda mina hälar nu i 6 år med växelvis vilken häl som är värst. Det är en tryckande smärta som sitter i hälen och går upp lite mot vaden på baksida ben. Även en stickande känsla runt själva ytterkanten av hälskinnet.

Värken är som värst på kvällarna då jag måste ha fötterna i luften för att det ska vara uthärdigt. Även när jag ska sova måste fötterna vara i luften (ligger bara på rygg av annan åkomma). Värken uppkommer till 100% efter en arbetsdag och ca 50% av vilo dagar (vilodagar står jag bara på fötterna minimalt såsom gå på toa)

På dom här sex åren har jag testat lite olika saker utan effekt såsom. Värktabletter, inflammations hämmande tabletter, alla möjliga olika sulor inlägg (både dyra o billiga), stötvågsbehandling, tejpning av fötterna, fotövningar, gått ner i tjänst då jag har ett tungt jobb, slutat stå upp på fritiden mer än nödvändigt, träna regelbundet, skiktröntgen med MR visar inget fel.

Varken läkare eller ortoped har kunnat ge mig någon diagnos eller rätt hjälp så nu vidgar jag mina vyer lite. Kan även tilläga att jag är en kille på 30 år och inte överviktig.

Tips o ideer välkomnas innan yxan kommer fram.

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar