fbpx

Shop

Meny

Välj från lista

Utmattad av ont i axeln

Jag har haft impingement/frozen shoulder i sju månader. Kan bara sova två timmar i stöten på natten, vaknar och måste gå runt och föra armen och axeln i fem, tio minuter innnan det släpper tillräckligt så jag kan gå och lägga mig och förhoppningsvis somna om. Gick fyra gånger på behandling med stötvågsterapi i juli, det kanske hjälpte lite – jag vet ju inte hur det hade varit nu om jag inte fått stötvågorna.

När jag rör mig på dagarna fungerar jag så när som att jag är TRÖTT. Jag har fått siduro 100mg men den hjälper inte, inte dubbla dosen heller, alvedon tar jag ibland men det funkar inte heller, lite konjak på kvällen kanske hjälper.

Nu provar jag med lite melatonin (ca 0,5 mg). Och har gått stavgång i tre timmar så jag är trött, det brukar underlätta att somna om när jag vaknar. Men den kombination som verkar fungera hyfsat ena natten fungerar inte alls nästa natt. Nu har jag ett par citodon som egentligen gått ut, men jag tar nog en eller två nu i kväll.

Vill inte ha kortison, voltaren reagerar jag negativt på. Ipren gel på axeln gör nog varken till eller från. Har provat akupunktur utan framgång. Nu är jag förvirrad och desperat är väl en överdrift, men kan man få morfin eller finns det några råd som är bättre än andra? Är 55 år, fått ont utan trauma innan. Kan jobba men det blir inte mycket gjort…(Dyrt när jag jobbar i egen firma). Vad mer kan jag prova? I första hand för att sova bättre.

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar