Meny

Välj från lista

Samarbetspartners

För att hjälpa patienter att kunna vara friska och besvärsfria samt fysiskt och mentalt aktiva erbjuder vi ett brett omhändertagande innehållande egna tjänster och rekommendationer av andra tjänster hos våra samarbetspartners.

Vi väljer att samarbeta med de partners som erbjuder den vård och hjälp som vi anser är relevant, verksam och professionell och svarar upp mot våra krav på följande:

  • Kompetens
  • Välvilja
  • Service
  • Trygghet
  • Integritet

Betalt samarbete

Vi rekommenderar de tjänster och varor vi anser lämpliga för att hjälpa och komplettera övrig egenvård och behandling vid olika typer av besvär och sjukdomstillstånd. När vi rekommenderar tjänster och varor som vi inte själva erbjuder utan som erbjuds av våra partners så får vi betalt av dem. Vi väljer därför samarbeten med partners som bedriver verksamhet utifrån samma grundprinciper som oss, det vill säga att 1. hjälpa och 2. erbjuda bästa möjliga service.

Ledskydd, ortoser och hjälpmedel

Logo Rehaboteket, samarbetspartner till SkadekompassenRehaboteket är hängivna, kompetenta och proffsiga och som vi upplever mår bra när de kan hjälpa sina kunder. Vi anser att deras sortiment och service håller mycket hög nivå och är stolta att ha dem som samarbetspartner.

Skor

Logo Stööks, samarbetspartner till SkadekompassenStööks är en familjedriven skoaffär med mångårig erfarenhet av de vanligaste typer av skor. Deras hängivenhet, kompetens och breda sortiment gör att vi tillsammans med dem kan rekommendera de skor vi anser är särskilt bra vid olika typer av specifika besvär. Deras service håller också mycket hög nivå och vi är stolta att ha dem som samarbetspartner.

Digitala vårdtjänster

Joint Academy är en mycket seriös digital vårdtjänst som tagit bas ur lång tids forskning och klinisk erfarenhet kring behandlingsformen artrosskola för patienter med artros i framför allt höft och knä. Vi hänvisar patienter till deras digitala artrosskola då vi vet att den fungerar och hjälper många att vara mer aktiva och ha mindre ont.

Vad roligt att du vill lämna omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård och vårdgivaren att erbjuda detta.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar