Meny

Välj från lista

Samarbetspartners

För att hjälpa patienter att kunna vara friska och besvärsfria samt fysiskt och psykiskt aktiva och välmående erbjuder vi ett brett omhändertagande innehållande egna tjänster och rekommendationer av andra tjänster hos de samarbetspartners vi har valt ut.

Vi väljer att samarbeta med de partners som breddar vår hjälp till er och erbjuder sådan vård och hjälp som vi anser är relevant, verksam och professionell och som verkligen är gedigna i sin vilja att vara kompetenta och hjälpsamma. De skall svara upp mot våra krav på:

  • Kompetens
  • Välvilja
  • Högkvalitativa varor och tjänster
  • Service
  • Trygghet
  • Integritet

Betalt samarbete

Vi rekommenderar de tjänster och varor vi anser är lämpliga för att hjälpa och komplettera övrig egenvård och behandling vid olika typer av besvär och sjukdomstillstånd. När vi rekommenderar tjänster och varor som vi inte själva erbjuder utan som erbjuds av våra partners så får vi betalt av dem. På det sätt kan vi hålla vår verksamhet igång. Vi väljer därför samarbeten med partners som bedriver verksamhet utifrån samma grundprinciper som oss och svarar upp mot våra krav.

Ledskydd och ortoser

Logo Rehaboteket, samarbetspartner till SkadekompassenRehaboteket är hängivna, kompetenta och proffsiga och som vi upplever själva mår bra när de kan hjälpa sina kunder. Ägarna har sitt ursprung från både medicinteknik och programmering vilket gör att de både har kompetens kring kropp och hjälpmedel och att hjälpa kunder genom bra webbupplevelse och köpprocess. Att de själva äger och driver sin verksamhet gör att de verkligen bryr sig och är på tårna för dig. Vi anser att deras sortiment, kundsupport och service håller mycket hög nivå och vi är stolta över att ha dem som samarbetspartner. Genom våra hjälpande informationsartiklar på Skadekompassen får ni tips på särskilt bra produkter för specifika besvär och behov ur deras breda sortiment.

Skor

Logo Stööks, samarbetspartner till SkadekompassenStööks är en familjedriven skoaffär med tre generationers erfarenhet av skor och vad skokunders tår, fötter, knä, höft och rygg mår bra och trivs med. Deras hängivenhet, kompetens och breda sortiment gör att vi tillsammans med dem kan rekommendera de skor vi anser är särskilt bra vid olika typer av specifika besvär. Deras service håller också mycket hög nivå och vi är stolta över att ha dem som samarbetspartner. Genom våra hjälpande informationsartiklar på Skadekompassen får ni tips på särskilt bra skor och skoprodukter för specifika besvär eller ändamål ur deras breda sortiment.

Digitala vårdtjänster

Joint Academy är en mycket seriös digital vårdtjänst som tagit bas ur lång tids fysioterapeutisk forskning och klinisk erfarenhet från fysioterapeuter kring behandlingsformen artrosskola för patienter med artros i framför allt höft och knä. Vi hänvisar patienter till deras digitala artrosskola då vi vet att den fungerar mycket bra och hjälper många att vara mer aktiva och ha mindre ont.

Behandlingsutrustning

Irradia, ett svenskt medicintekniskt företag med 30 års erfarenhet av medicinsk laser för behandling i vården.Irradia är ett svenskt medicintekniskt företag som sedan 30 år är specialiserade på medicinsk laser. De är experter inom området, med lång erfarenhet av egen produktutveckling och tillverkning samt av behandling av olika sjukdomstillstånd samt av kunskapsförmedling till sjukvårdens vårdgivare. Deras utrustning håller hög kvalitet, den är svensktillverkad, CE-märkt, godkänd som medicinteknisk produkt och omtyckt av legitimerad vårdpersonal. Vi har själva använt deras olika modeller under många år vid behandling av våra patienter på våra mottagningar och kan med övertygelse rekommendera deras utrustning. I tillägg till bra utrustning är de kunniga och hjälpsamma med support. Vi är glada och stolta att ha dem som samarbetspartner. Deras kvalitet återspeglar det vi själva vill stå för. Genom oss på Skadekompassen kan ni hyra en professionell medicinsk laser för daglig självbehandling eller köpa en av Irradias lasermaskiner.

Vad roligt att du vill lämna omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård och vårdgivaren att erbjuda detta.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar