Shop

Meny

Välj från lista

Vi på Ortomed Linköping är stolta att få presentera att vi nu har ett samarbete med Linköping FC. Vårt mål är att hjälpa alla era spelare att hålla sig kvar i spel och prestera på högsta nivå.

 

Som spelare i LFC har du rabatterat avtalspris för diagnosticering, behandling och tillverkning av skoinlägg samt hälkoppsinlägg när du besöker Ortomed. 

 

Boka enkelt din tid i rutan till höger eller längre ner.

     

 

Alla spelare i Linköping FC har 15% rabatt på alla tjänster. A-lagsspelare har ytterligare rabatterat pris på 30% vid tillverkning av skoinlägg och hälkoppar.

Grundpriserna på våra tjänster kan du se här.

Förskottsbetala besöket

Vill du förskottsbetala besöket gör du det genom att köpa ett presentkort på aktuell summa. Vid betalningen på plats hos vårdgivaren uppges presentkortsnumret till vårdgivaren så registrerar hen det och skickar ett kvitto. Klart.

(ibland är det skönt för föräldrarna att inte behöva följa med bara för att betala, då är detta ett bra alternativ.)

PS. På plats går det förstås även bra att betala med swish eller kort.

Ortomed Sverige

Fotspecialisterna på Ortomeds mottagningar har diagnostiserat och behandlat hälsmärta hos tusentals barn och vuxna sedan start 2008. Ortomed har även utbildat fotintresserade fysioterapeuter, ortopedtekniker och ingenjörer i tillverkning av specialinlägget hälkoppsinlägg, varför hjälpen nu kan fås på många orter i Sverige.

På Ortomeds mottagningar kan du även få bedömning för annan fotrelaterad smärta, gång och löpanalys samt tillverkning av olika typer av ortopediska inlägg. Vid belastningsrelaterad hälsmärta är vår erfarenhet att det styva hälkoppsinlägget i 9 fall av 10 ger det klart bästa skyddet och avlastningen.

Ortomed mottagningar är specialiserade på Ortopedisk medicin, klinisk diagnostik och behandling av ortopediska sjukdomstillstånd i hela kroppen.

  • Skribent

    Mattias Bergendahl

  • Uppdaterat

    2023-07-05

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar