Meny

Välj från lista

Omdömen om skadekompassen

Anslutna vårdgivare:

“Skadekompassen har gjort att vi rankas högst på Google”
Peder Blomqvist, Specialist i allmänmedicin/VD, Läkarhuset i Östersund AB
Ansluten vårdgivare sedan 2009
Läkarhuset i Östersund

“Vi är så nöjda, verkligen bra det här!”
Anna Wänerhag, leg. sjukgymnast, Ortopedmedicinska kliniken i Malmö
Ansluten vårdgivare sedan 2010.
Ortopedmedicinska kliniken i Malmö

“Skadekompassen är mycket prisvärt, vi kan rikta vår marknadsföring på ett enkelt och effektivt vis. Kunderna kommer rätt och vi får rätt sorts kunder. Skadekompassen är mycket professionella och hjälper alltid till att lösa ev. spörsmål snabbt och smidigt. Skadekompassen kan inte jämföras med annonsering på adwords eller i pressen, Skadekompassen är ett prisvärt instrument för att hitta rätt kunder på ett mycket smidigt vis. Vi har utan nämnvärd egen insats höjt vår omsättning av de produkter vi annonserar på Skadekompassen med 600 %! Rekommenderas varmt !”
Anders Mårdh, leg. sjukgymnast, 
Ansluten vårdgivare sedan 2012

“Fick min första bokning via Skadekompassen idag, tre dagar efter start. Besöken på hemsidan låg tidigare på 19 per månad. Nu har jag 26 besök om dagen. Ser fint ut!”
Mats Johansson, leg läkare/docent, OMI-doktorn i Stockholm
Ansluten vårdgivare sedan 1 oktober 2012
Omi-Doktorn

“Bra text du har skrivit. Jag kan säga att efter att jag är med under “Severs skada” så skulle jag periodvis nästan helt kunna ägna mig åt att göra hälkoppsinlägg till fotbollsspelande barn. Det tycks finnas hur många som helst med onda hälar. Jag har även periodvis rätt många förfrågningar från vuxna med hälsporre. Ungefär 50-70% kommer för konsultation.
Cornelia Skogh, leg sjukgymnast, Omi Stockholm
Ansluten vårdgivare sedan 2011
Omi Stockholm

“Kunderna som kommer via skadekompassen uppfattar jag vanligtvis som pålästa, de har kollat runt en del och vet vad som erbjuds behandlingsmässigt. Jag tycker också att informationen på sidorna är riktigt bra och mycket lätt att ta till sig.”
Lars Storerkers, naprapat, Naprapatdoktorerna
Ansluten vårdgivare sedan 2011
Naprapat Doktorerna

Mail till Skadekompassen från en patient/besökare:

“Vill ge Dig en eloge för din utmärkta artikel, som jag fann då jag googlade på “Ont i axeln”. Den är lättfattlig, tydlig, bra strukturerad och lätt att hitta vidare information i och den ger en känsla av att det här är skrivet av någon som kan sin sak. Utmärkt!

Tack vare den hittade jag till docent Mats Johansson på OMI-doktorn i Stockholm som jag besökte. Jag fick en noggrann undersökning med fastställt testprogram och ultraljud. Han gav en kortisoninjektion mitt i prick, så redan efter fem dagar hade 90% av smärtorna försvunnit. Jag skall på återbesök om två veckor och eventuellt få ytterligare en injektion, ifall de sista 10%-en inte har gett med sig då.

 Tack vare sådana som Du, som kan sin sak och som kan förmedla sin kunskap, kan man bara hoppas på att sjukvården blir bättre och bättre.”

/Vig E Andersson, Sjuksköterska (Patient genom Skadekompassen)

Tack för att du vill lämna ditt omdöme på Skadekompassen.se. Dina synpunkter hjälper andra att välja och få bra vård.

Tänk på att:

Tips på innehåll:

Så här används informationen du lämnar